Συχνές Ερωτήσεις Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

Διασκέδαση


Οι Έλληνες φοιτητές είναι τόσοι πολλοί που δεν υπάρχει περιοχή και πανεπιστήμιο που να μην οργανώνεται Ελληνική Βραδιά! Οι Ελληνικές Βραδιές οργανώνονται κατά κανόνα από ‘Έλληνες φοιτητές σε συνεργασία με κάποιο τοπικό club. Παίζουν Ελληνική μουσική και τα ποτά σερβίρονται με “Ελληνικές Μεζούρες”, οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές και προσαρμοσμένες στο φοιτητικό πορτοφόλι!

Τα περισσότερα πανεπιστήμια έχουν το δικό τους club – bar το γνωστό Student Union Center μόνο για φοιτητές. Οι τιμές είναι χαμηλότερες και η διασκέδαση πολύ καλή αφού είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των φοιτητών. Μη ξεχνάτε ότι είναι ένας χώρος φτιαγμένος για φοιτητές όπου εργάζονται φοιτητές και διασκεδάζουν φοιτητές


Pubs – Ο Αγγλικός τρόπος διασκέδασης!

Ο λέξη αποτελεί σύντμηση του Public House, οι pubs είναι μικρά bar τα οποία σερβίρουν μπύρα και άλλα αλκοολούχα ποτά από το πρωι καθώς επίσης και πρωϊνο αλλά και μια μικρή ποικίλία ζεστού και κρύου φαγητού.


Nightclubs

Ένας τρόπος διασκέδασης πολύ κόντα στα ελληνικά δεδομένα, τα Nightclubs ανοίγουν συνήθως μετά τις 22:00 και έχουν μουσική για όλα τα γούστα!


Η Αγγλία είναι γεμάτη από Κινηματογράφους ενώ υπάρχουν άνθρωποι που επισκέπτονται το Λονδίνο από κάθε γωνιά του κόσμου μόνο και μόνο για να βρεθούν στα Θέατρα του. Το West End του Λονδίνου έχει το προσωνύμιο THEATRELAND και φιλόξενεί εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους θιάσους. Θυμίζουμε ότι στους κινηματογράφους και στα Θέατρα οι φοιτητές με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας πληρώνουν μειωμένο εισιτήριο.