Συχνές Ερωτήσεις Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

Τι Γίνεται Με Το Brexit;


Brexit News

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από κρατικούς οργανισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου το Brexit δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο τους φοιτητές που θα εγγραφούν για πρώτη φορά σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο τον Σεπτέμβριο του 2018 και 2019 για ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ.

Δελτίο Τύπου στα Αγγλικά: Confirmation of EU students’ fees in England post – Brexit

Η Βρετανική κυβέρνηση έχει εγγυηθεί την φοιτητική χρηματοδότηση τόσο για τους Προπτυχιακούς (Bachelor) όσο και για τους Μεταπτυχιακούς (Master) φοιτητές από την Ευρωπαϊκή Ένωση για όλη την διάρκεια των σπουδών τους. Με την έναρξη των σπουδών υπογράφετε ένα συμβόλαιο τόσο με το πανεπιστήμιο όσο και με τον οργανισμό που χρηματοδοτεί τις σπουδές το οποίο δεσμεύει και τις δύο πλευρές για το μέλλον. Δεν είναι δυνατόν για κανένα λόγο να αλλάξει εκ των υστέρων το status του φοιτητή από HOME/EU σε International όπως και το αντίθετο.

Τον τελευταίο καιρό και μετά το δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία, εμφανίζονται διάφορα άρθρα τα οποία είναι πραγματικά τρομακτικά, τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους εργαζόμενους στην Μεγάλη Βρετανία. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζει κανείς με προσοχή και να ελέγχει τις πηγές κάθε άρθρου. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι ο ενδιαφερόμενος να επικοινωνεί με τους αρμόδιους Βρετανικούς φορείς τα πανεπιστήμια και τους επαγγελματίες / συναδέλφους του χώρου.

Τα πανεπιστήμια για το BREXIT

University of Bedfordshire

University of Hertfordshire

University of West London

University of Bolton

London South Bank University

Bucks New University

Eπικοινωνήστε μαζί μας για να Ολοκληρώσετε την Αίτηση σας το Συντομότερο.