Συχνές Ερωτήσεις Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

COVID-19 Info


Βρετανικά Πανεπιστήμια και Covid-19

Σπουδές στην Αγγλία και Κορονοϊός

Μέσα στον πανικό που έχει δημιουργηθεί από την πανδημία του Covid-19, πολλά σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το πως θα λειτουργήσουν σχολεία και πανεπιστήμια το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Πλέον κάθε χώρα είναι προετοιμασμένη και έχει φτιάξει το σχετικό πλάνο. Την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-20, τόσο τα Βρετανικά όσο και τα Ελληνικά πανεπιστήμια ολοκλήρωσαν κανονικά το ακαδημαϊκό έτος, λαμβάνοντας μέτρα προστασίας και κάνοντας ηλεκτρονικά μαθήματα, ενώ διεξήγαγαν της εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς.

Σε ότι αφορά την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2020-21, τα πανεπιστήμια είναι έτοιμα να αρχίσουν κανονικά τα μαθήματα με μικρότερα γκρουπ φοιτητών αλλά και μεσώ τηλε-εκπαίδευσης, κυρίως μέσω της πλατφόρμας zoom. Παρόλο που κάποια δημοσιεύματα θέλουν το ακαδημαϊκό έτος να αρχίζει online ή να μετατίθεται, αυτό είναι κάτι απίθανο. Τα πανεπιστήμια είναι έτοιμα να αρχίσουν κανονικά τα μαθήματα, ΟΜΩΣ είναι και προετοιμασμένα να χρησιμοποιήσουν και πλατφόρμες τηλε-εκπαίδευσης εάν λάβουν τέτοιες οδηγίες από την κυβέρνηση.

Εμείς σαν Study-in-UK είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί και προτρέπουμε τόσο τους φοιτητές όσο και τους υποψηφίους να μην επαναπαύονται και να παρακολουθούν τις εξελίξεις μέσω των επίσημων φορέων και των πανεπιστημίων τους.

Οι αιτήσεις για όσους πραγματικά θέλουν να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ακόμα ανοικτές και ας μην ξεχνάμε ότι φέτος είναι η τελευταία χρονιά για να σπουδάσει κάποιος με τόσο ευνοϊκούς όρους!!!

Παρακάτω, θα βρείτε ανοικτή γραμμή ενημέρωσης με τα πανεπιστήμια για το Νέο Ακαδημαικό Έτος

University of Bedfordshire

Roehampton University

University of Hertfordshire

University of Bolton

London Metropolitan University

London South Bank University

Bucks New University

Το Μέλλον σας περιμένει